AFAS helpdesk

De techniek & de waarde

Ben je bekend met AFAS software? M&K in ieder geval wel en we zijn er héél enthousiast over! Daarom werken we er al meer dan tien jaar mee en zijn we gespecialiseerd in dienstverlening met het softwarepakket.

Waarom AFAS?
Bij M&K zijn we nogal van de hoogwaardige dienstverlening en een uitgesproken no-nonsense instelling. De eenvoud en toegankelijkheid van onze services zien we weerspiegeld in AFAS. Het is gebruiksvriendelijk en brengt alle administratieve processen op één en dezelfde manier samen binnen één softwarepakket. Klinkt je dat niet als muziek in de oren?

En misschien herken je je zelfs wel in één of meer van de volgende vragen:
– Je overweegt de overstap naar AFAS en zoekt iemand die je daarbij kan ondersteunen?
– Je maakt al gebruik van AFAS, maar hebt het gevoel dat je de mogelijkheden nog onvoldoende benut?
– Je overweegt de overstap naar een ander accountantskantoor mét eigen AFAS-specialisten in huis?

Eén of meer keer ‘ja’? Neem dan snel contact op met Meester & Kuiper.

Van implementatie tot training & praktische ondersteuning
In elke implementatie- en gebruiksfase ondersteunen we je om het maximale uit AFAS te halen. Naast inrichting en koppeling, verzorgen we ook training en hands-on ondersteuning in de praktijk. Voor al onze services geldt dat we ze zowel op je locatie als bij ons op kantoor aanbieden.

Van small business tot ERP
AFAS maakt het je makkelijk: ze beloven je één geïntegreerd softwaresysteem voor je hele organisatie. Heel handig, want daarmee zijn alle onderdelen in 1x verbonden en hoef je niet telkens op aparte onderdelen in te loggen en te werken. Deze belofte maken we graag waar voor ondernemingen van vrijwel elke omvang, dus ook voor jouw bedrijf. Van small business tot ERP, we stemmen AFAS precies af op je organisatie. Van het aanmaken van stamgegevens, het inrichten van de facturatiemodule, debiteurenbeheer, het leggen van koppelingen tot analyses maken. Met onze inzet kun je er van op aan dat AFAS perfect bij je werkt. Bovendien scholen we je medewerkers zodat zij er zélf mee kunnen werken.

Ook collegiale support
Laat je je administratie door een ander accountantskantoor verzorgen? Ook dan kun je onze AFAS services gebruiken. En het kan zelfs nog gekker, want we kunnen ook je accountantskantoor opleiden en begeleiden. Inmiddels heeft M&K al diverse accountants en administrateurs getraind in AFAS, van basisvaardigheden tot geavanceerd.

Onafhankelijk én enthousiast
Even voor de duidelijkheid: we zijn 100% onafhankelijk in onze softwarekeuze en dus niet gebonden aan AFAS. Bij elke klant en elk vraagstuk bepalen we telkens opnieuw welke software het meest geschikt is. Dus ook voor jou en jouw vraagstuk. Enthousiast over AFAS zijn we zeker, we werken er graag mee en zijn een prominent AFAS-specialist in onze regio (en trouwens ook daarbuiten).

Meer weten? Neem contact op en vraag naar (van links naar rechts) Dennis Wildschut, Lilian of Dennis Kroon. Ze trakteren je graag op aansprekende AFAS-referenties.

    sidebar icons
    sidebar icons
    sidebar icons